Post by liacatsothandter on Mar 17, 2022 0:17:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Faily Brakes 2: Car Crash Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Faily Brakes 2: Car Crash Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код за повече primogems ▞▞▞
▞▞▞ Faily Brakes 2: Car Crash Game 2022 version ▞▞▞
Всички се оплакват колко лоша е втората игра и колко добра е първата, но хората, които са направили тази игра, не са същата компания, която направи първата игра. Това е просто пълна измама или игра на някой друг, те просто откраднаха идеята от Spunge Games и се преструваха, че е тяхна собственост
בלמים כושלים 2 – ריסוק רכב ארקייד qot
3 ستاره دادم چون هالامیگم 1.رنگ امیزی به محیت زیست و ماشین میاد فرمان پزیری ماشین الی۳. ماشینش باهاله
niceeeee но много има реклами
Крадеш IP и играта е подгизнал анус
Не ме пусна в играта
Това е забавна игра
K,kki.k,kkkkkkokkkkkkkkkkkkkkkk, mkkkkkk
Това не е просто ужасно, СЪЩО ОТКРАДНАТ FAILY BRAKES ТЕ НЕ СА ХОРАТА, КОИТО НАПРАВИХА ШЕДЬЪРА, НАРЕЧЕН FAILY BRAKES
Лоша работа с най-лошите контроли в играта
Мислех, че създателят е ГЪРБИ ИГРИ, НО НЕ Е! Играйте на игрите за деца. Не копия, така че ИЗПОЛЗВАЙТЕ OG ИГРА БЕЗ НОМЕРА, ЗА ДА НИКОГА НЕ Я ИГРАЙТЕ ОТНОВО
Харесвам играта, но когато извлечете максимума от всички неща, не можете да използвате парите, за да правите нищо друго
Забавно
За какво са монетите
Дори не се зарежда и предпочитам да играя истинския
Намирам го за привлекателно и наистина забавно
Дали това изобщо е законно, пише, че изскача името на оригиналните разработчици, но това не са едни и същи хора
Хаха много смешно, но вие не сте направили отказни спирачки
Хубава игра, но без прекъсване
Добра игра. В НЕГО СА АВТОКАШАТИ! ТОЛКОВА ЯКО!
Rem Faily 2: Tabrakan Mobil Arkade rymx
Тази игра е много по-добра от старата. Тази игра е ОП, която не мога да спра да играя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Нхо
Харесва ми, забавно е
1, Няма нищо общо с монетите, след като получите максимални ъпгрейди, като говорим за надстройки, понякога няма да стигне до максимална издръжливост, ще отиде до 500 HP до 440 И КЪДЕ РЕЖИМЪТ ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ, КОЙТО БЕШЕ ЕДНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ КОГАГАТО!! !! И понякога можете да получите безкрайни точки, като се разбиете при разцепление в тунелите, през които преминавате границата и получавате безкрайни точки, което нарушава играта и е лошо, защото просто завършите играта КРЕСИ И ДОБАВЯТЕ ТОВА НЕЩО!!!Харесваме мисиите, сякаш не съм една кола и ударих пет камъка и надградете сандък с инструменти, моля, харесвайте предизвикателствата всеки ден ежедневни предизвикателства бихте ли го направили както всяка година, ние правим всички като тази при едно и също обратно броене но вие ги правите всеки ден като всяка година или нещо подобно, моля, наистина наистина харесвам това предизвикателство ще ви оценя пет звезди, ако го направите, моля, наистина много харесвам предизвикателствата, но това ми харесва най-много, но това е супер добре
Това е страхотна игра, но ако искате да направите игра за унищожаване на колата, моля, като накарайте калниците да се счупят, накарайте колелата да паднат при смърт, може би, когато е ниско здраве, да направите управлението по-трудно и да добавите унищожаване на други vahinclies (трафик).
Харесвам играта, но можете ли да добавите поглед към интериора?
Наистина е добре, но винаги, когато напусна приложението, след като спечеля кола, колата никъде не се вижда и няма да се появи, докато не спечеля друга кола, а след това ТАЗИ кола изчезва.
КЪДЕ НЕ СА ВИДЯЛИ ЧЕГЕТАТА, КОИТО КАЗАХА И ЗАЩО ТУНЕЛИТЕ В ПЕЩЕРИТЕ ЗАТВОРИХА
Наистина голямо разочарование от първата игра определено по-трудно и те се отърваха от това къде можете да отидете в забавено време, когато летите след катастрофа, което е гадно, но също така издръжливостта ви просто е гадна, би било много по-добре, ако можете да се блъснете в нещо. НАЙ-ГОЛЯМОТО РАЗВОРЕНЕ НА ДОБРАТА ИГРА
много готино
Това официално ли е, защото е направено от auc игри и изглежда по-зле. Мисля, че това е копие, но те сложиха игри с гъби, така че получиха ли разрешение?
Играта има тази част, която е почти невъзможна, плюс в някои части има избор, който да направите, за да обработите и когато приключите, получавате досадно изскачащо съобщение с надпис гледайте тази реклама, за да спечелите 2 от тази толкова досадна
Обичам да играя играта и е забавна, но има грешка, която открих, като Daily faily каза, че трябва да надстроя издръжливостта на колата си, но тя вече беше максимално увеличена преди 3 дни 😭 и някак си колите са малко скучни и използвани, Опитайте правене на награда за произволна кола, която може да бъде закупена с монети
<a href=""></a>
Защо само грешно го удари кола
Тази игра е много епична и луд, обичам я! Също така не съм виждал ченгета от дълго време, когато играех
Те го направиха по-лошо и контролите са по-лоши, og единият е най-добрият
Обичам изживяването от играта. Харесва ми концепцията за издръжливост, но ми харесваше по-добре да печеля коли от първите отказани спирачки, отколкото да ги отключвам. Също така смятам, че трябва да можете да надстроите колата си от главното меню.
Добра състезателна игра
Играта е много готина, но направете състезания с други играчи и с приятели, моля
Много добра игра
Доста добра графика и играе гладко. Наистина е добра. Като наистина ДОБЪР 👍
Обичам играта и различните опции, но играта продължава да ме изхвърля от играта на всеки 6 минути. Това е единствената причина, поради която бих ви дал 4 звезди вместо 5 звезди
Rem Faily 2: Tabrakan Mobil Arkade ovdw
Добре, така че има проблем със специалните оферти за автомобили, който прави нормалните ви коли невидими или използваеми, не мога да използвам другите си коли, моля, поправете
Играх го, но ми стана скучно
Rem Faily 2: Tabrakan Mobil Arkade awj