Post by presipidinep on Feb 19, 2022 20:39:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Save The Fish! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Save The Fish! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja begalinius išteklius ▞▞▞
▞▞▞ Save The Fish! 2022 version ▞▞▞
Tai puikus ir kietas žaidimas žaisti.
Tai vidutinis žaidimas. Man tai patinka, bet nesu labai patenkinta...
Tai galėjo būti geras žaidimas, bet jie persistengė su tiek daug skelbimų. Nesirūpinkite skelbimais retkarčiais, o skelbimais po kiekvieno posūkio.
Būkite nemokami.. jie erzina.. Jei tai pasikartos, aš pasiskųsiu Trumph Mama
Ką tik pradėjau žaisti, pažaidus savaitę ar dvi pateiksiu atnaujinimą
Skelbimai pateikiami ilgiau nei patys lygiai. Jie apgauna jus, kad iššvaistėte savo monetas žuvims, skirtoms dubenims, bet kai tik paliksite dubenį, žuvų (kaip ir monetų, kurias joms išleidote) nebėra. Lygių nėra daug, jie tiesiog juos kartoja. Iš esmės tuščias vietos telefone švaistymas.
Vaikiška savo paprastumu. Vaikai, kuriems tai patiktų, yra per maži, kad tuo užsiimtų.
Per daug ir per dažnai reklamuojama.
Žaidimas yra labai geras ir galvosūkiai
Gerai, kad žuvies žaidimas išsaugokite žuvį, ji tokia šiukšlinė, kad sutrinka, ji yra negraži ir siaubinga. Daugiau šio žaidimo.
sudėtinga ir smagu – verčia susimąstyti. "per lengva" sakai? Pabandyk tai
Save The Fish! Παιχνίδια παζλ jxpm
Man labai patinka žaidimas, jame yra mielų būtybių ir nemeluoja kaip „fishdom“ skelbimai. Man tai labai patinka, ačiū!
Save The Fish! Mõistatusmängud scf
Per daug skelbimų...po kiekvieno lygio...tampa tikrai nuobodu
Ši programa yra nuostabi!! bet daugeliui skelbimų .pirma atidariau žaidimą padariau du lygius, tada atėjo reklama, tada žaidžiau pusę lygio, tada atėjo reklama, tada atėjo skelbimas, tada atspėjote kitą reklamą, aš buvau toks piktas, kad skelbimai nesiliauja 😡 Žaidimas labiau patinka, jei nėra skelbimų.
Per daug skelbimų erzina
Puiku, bet yra tiek daug priedų, o tai taip ERITUOJA
Daug nesklandumų, skelbimų po kiekvieno lygio, pertekliniai ir trikdantys, skelbimai užtrunka ilgiau, nei reikia žaisti lygį. Kartais paleidžiama daugiau nei viena reklama, o kai pasirodo..žaidimas turi būti įkeltas iš naujo. Perkraunama labai lėtai. Lygiai kartojami po maždaug šimto lygių.
Jokiu būdu žaisti. Skelbimai pasirodo kiekvieną laimėjimą. Bent jau mano kūdikiui tai patinka.
Labai daug skelbimų sunaikina žaidimo eigą.
Tai geras žaidimas, skirtas praleisti valandas, bet JOJE TURI PER DAUG SKELBIMŲ; PO VIENO GRAIJIMO YRA SKELBIMAS, KARTAIS 2 AR 3 SKELBIMAI
Save The Fish! પઝલ enhr
Tiesą sakant, jis traukia smeigtuką, nemėgstu žuvies ar miesto kraštovaizdžio, kuriame yra pastato ar rungtynių žaidimai. mano vaikai mėgsta šį žaidimą. psst aš taip pat.Geriausias kada nors žaistas žuvies žaidimas, aš galiu gauti įvairių rūšių žuvų, taip pat galiu žaisti galvosūkius ir tai labai tinka mano IQ
Buddy Toss Jocuri obișnuite bkh
Lygiai gana šaunūs. Aš pasiekiau 156. Pastebiu, kad dauguma lygių yra vienodi. Nauji lygiai būtų įdomesni.
Tai malonus laiko gaišimas, tačiau daug lygių kartojasi
man patinka žaidimas, jei galiu išeiti iš skelbimų ir pereiti į kitą lygį, atidaromus smeigtukus Doge lava išgelbėti žuvį nuo ryklio
Gaunate daug reklamų ir pasikartojančių žaidimų
Tai geras žaidimas, kartais tiesiog palaistyti žuvį. Tai suteikia jums odos
Yra 121 lygio triktis. Žuvis nemiršta ir negali pereiti į kitą etapą.
Puikus žaidimas, bet yra pasikartojančių lygių
Iš pradžių mielas žaidimas, tada lygiai tampa nereikalingi.
Buvo smagu žaisti. Rekomenduoju telefone naudoti lėktuvo režimą. Nors apie 100 lygį jis pradėjo kartotis tuos pačius lygius, o apie 150 lygį jis tapo labai blogas.
Tai gerai, bet daugeliui tų pačių problemų. Esu kažko 100 lygyje ir kai kuriuose lygiuose gausiu kartojimą. Smagu, kad galiu žaisti su naujomis žuvytėmis, tiesiog nėra jokio iššūkio.
Puikus žaidimas, kai skelbimai tarp visų lygių gana erzina
Negalima pašalinti skelbimų nesumokėjus
Ad-fest. Net negaliu žaisti nei vieno lygio, jei man į veidą neįkiša reklama.
Šis žaidimas yra labai malonus, tačiau šiame žaidime nebuvo daug skelbimų. Jei išlaikysite mobiliuosius duomenis, skelbimai vėl pasirodys vėliau.. Tai patarimas visiems, kad gerai praleistumėte laiką😊
Šis žaidimas yra įdomus, bet per daug priedų... Ačiū, kad jį pašalinote
Tiesą sakant, man labiau patinka sunkesni žaidimai. Man tai labai paprasta, per 5 minutes pasiekiau 20 lygį. Tiesa, jei išjungsite „Wi-Fi“, nerodysite skelbimų. Praradote 2 žvaigždutes prieš mūsų erą, aš galvojau, o tai smagu! bet pasikeitė po lvl 7. Man irgi nepatinka žudyti rykliuką. Tiesiog žiaurus žmogus. Patikėkite, mielas žaidimas, tik ne toks, kokio tikėjausi.
Yra tiek daug beprotiškų skelbimų, kad net neturite laiko iš tikrųjų įsitraukti į žaidimą. Tai beprotiškai lengva, todėl man tai atrodo kaip pagrindinė programa, apvyniota skelbimais. Tai tarsi bloga informacija.
Mieli galvosūkiai, bet daugiau laiko praleidžiama žiūrint skelbimus nei žaidžiant. Žaidimas priverčia mano telefoną perkaisti. Aš beveik negaliu jo laikytis. Aš nužudžiau žaidimą, kad atvėsinčiau telefoną. Pašalinu dabar. Neverta gaminti telefono, kad žiūrėčiau reklamą po skelbimo.
Per daug skelbimų. Lygiai per paprasti. Kai pasieksite 9 lygį ir kiekvieną po jo, būsite priversti žiūrėti 2 skelbimus iš eilės. Kiekvienas skelbimas trunka nuo 5 iki 60 sekundžių. Kiekvienam lygiui laimėti reikia maždaug 3 sekundžių. Suskaičiuokite, kas valandą žaidžiate 2 minutes, o kitas 58 minutes žiūrite reklamą. Koks šiukšlių krovinys!
Linksmas ir puikus būdas praleisti laiką. Ir kas kada nors paliko šį komentarą ir sakė, kad po 9 lygio buvo sunku, reikia IQ programos testo. Lol, tai smagu ir labai paprasta.
Tai smagu ir verčia naudotis savo smegenimis, laikas bėga greitai, kai nuobodu, tiesiog žaisti šį žaidimą smagu ir sukelianti priklausomybę!
Tai yra labai įdomus žaidimas, bet kada. Bet haow daug lygių yra ten
Save The Fish! Teka-teki ngn
Mieli, pasikartojantys žaidimai. Gera grafika. Gražus laiko žudikas.