Post by presipidinep on Feb 19, 2022 20:30:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odemknout úroveň ▞▞▞
▞▞▞ Age of Z Origins:Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Hra to není špatná. Hráči z celého světa ,tudíž by bylo dobře kdyby vývojáři zamakali i v českém jazyce. Proto jen tři hvězdy...
Nejlepší
Tolik se toho děje!!! Nemusíte utrácet peníze, ale bude těžké postupovat dostatečně rychle, abyste drželi krok s většinou aliancí. Doba výstavby, výzkumu a vývoje kanceláře může trvat až 22 hodin. Nechápu, jak věci přidávají procenta k vývoji, protože nevíte, kde začal, takže se to zdá trochu falešné, procenta, která mají přidané k rychlosti, útoku, obraně atd. Návykové a zábavné, pokud najdete dobrou alianci.
Age of Z Origins:Tower Defense Strateške igre xstw
Měl jsem problém s hrou po aktualizaci, takže jsem se obrátil na hry s velbloudy a oni to opravili opravdu rychle během 1 dne, děkuji za rychlou opravu! Tuto hru hraji asi rok a miluji ji! Musíte hodně makat, abyste postoupili
Je to pro mě trochu matoucí, ale už tomu rozumím. Nelíbí se vám, že v podstatě musíte vstoupit do aliance. Celkově dobrá herní grafika má co dělat, takže se nebudete nudit jako jiné hry
Lul je dobrá hra
Jsem z této hry velmi zklamaný. Utratil jsem peníze, abych si hru více užil. Hra pokulhává v aktualizacích a událostech. Ale především, po všem tom čase a úsilí, které bylo vynaloženo, může 24hodinový štít spadnout jen několik hodin poté, co byl aktivován? Když jsem to aktivoval, byl jsem důkladný. ( dvakrát zkontrolované ). Cammel odmítá reagovat na můj e-mail, ve kterém si na to stěžuje a jednoduše je žádá, aby resetovali můj účet do původního stavu. Zdá se také, že se to stalo i ostatním.
Myslel jsem, že tato hra bude opravdu nudná, ale jak jsem ji začal hrát více, zjistil jsem, jaké zábavné věci můžete dělat, jako jsou události, ceny, zabíjení zombíků a města. Národní chaty jsou vítané a aliance jsou přátelské k novým i starým hráčům. Jedna věc, kterou bych řekl, že se mi na hře nelíbí, je, že jazykový překladač stále není skvělý, takže často používám překladač Google. Také byste mohli udělat více nabídek pro hráče, kteří nepoužívají peníze !!( world: 252 name: Mel.xoxo)
Je to skvělá hra, ale upgradování na určité úrovni trvá věčnost a je tu nutkání nakupovat předměty. I když je vlna zombíků úžasná, přáli by si, aby na to měli více her, aniž by museli čekat na upgrady v mém městě, někdy bude čekat hodiny lol 😆 pokud uděláte hru jen s vlnami zombíků v obraně věže, určitě to bude špatné. to.
Ve hře jméno Achy. Lepší než většina. I když je to formát, který jsme pravděpodobně všichni už viděli a hráli, prostředí je pěkně graficky zpracované a docela pohlcující. Nemá to kreslený pocit jako Horda nebo Army Strike a to je jeden z důvodů, proč se mi to líbí. Začal jsem hrát teprve nedávno, ale už teď cítím, že je to jedna, u které se budu držet a do které budu investovat. Hra je stále ve velmi raných fázích, takže všichni hráči, kteří nyní začínají, budou pravděpodobně patřit mezi nejsilnější hráče, není potřeba dohánění!!! ! Bude mě zajímat, jak se to bude časem vyvíjet.
Jsem zamilovaný do této hry, opravdu má svůj vlastní jedinečný styl
Hrál tuto hru několik měsíců. Naměřeno přes 600 hodin hry. Ve světě 63 jsem dosáhl úrovně 21. Skončil jsem těsně před sloučením světů. Tato hra se platí za výhru. Ať se vám to líbí nebo ne, pokud nejste v top 3 aliancích, neobtěžoval bych se. Budete denně obhospodařováni. Vynulováno zabití, které by pro mě nemělo být 3 dny. Jakmile dosáhnete limitu odměn, neměli byste být schopni útočit. Tuto hru provozuje nepodporující společnost. Kdo dává nejhorší obecné odpovědi. Zaplaťte peníze nebo prohrajte. Jednoduchý
Stále to říká, že síť je nedostupná
Typické bezplatné hraní, plaťte a plaťte a plaťte, abyste si užili odpad, který byste od hry zdarma očekávali. Měl to vědět lépe, než to nainstalovat.
Skvělá hra, je tam spousta akce!! Ale ta spousta akce utíká opravdu rychle. Protože plyn/mobilita ve hře začíná na 100 %, ale dochází rychleji, JEN jako když se snažíte zabíjet zombíky za drobné odměny. Omlouvám se za negativní lol Snažil jsem se shromáždit pár věcí a stále nemám položku, kterou potřebuji POTŘEBUJI TOOUP STUPNĚ UŽ JSOU MĚSÍCE a mohu jen hrát dál! TAK JE TO ZÁBAVNÁ hra, POKUD jste velmi trpěliví nebo se nestaráte o utrácení peněz UN1Kingchittaphong!💪🏼
Za 20 minut a stále "buduji město", protože jsem bojoval se zombiemi nebo bránil své město asi 15 sekund. Jako hra "tower defense" to selhává.
Byla inzerována jako hra typu CnC Red Alert, ukázalo se, že je to další generická stavba falešné základní MMO jako ostatních 500 na PlayStore. Jediný důvod, proč jsem tomu dal 2 hvězdičky, je zvrat Tower Defense, což je jen malá část hry. Hlavním zaměřením je obrousit vaši základnu a pomocí $ posílit a urychlit sestavení.
Age of Z Origins:Tower Defense Strateji Oyunları qlwh
hra je stále úžasná, ne utrácení ve hře, aby se posílila...jsou události atd., ale nikdy nebudou stačit někomu, kdo utrácí...dobrá hra, ale pokud nejste bohatí, neobtěžujte se..
Často se vyskytují závady, které vedou ke ztrátám. Dalo by se to připsat problémům s internetem, ale to není ten nejhorší problém. Nejhorší je design hry. Na začátku byla hra zábavná, ale nyní je to jen farmařská hra. Základní každodenní údržba vás má zaujmout. Protože aliance jsou nyní tak mocné, už se nemusí bojovat.Vůdci aliancí investovali tolik, že nebudou riskovat ztrátu čehokoli, takže vám jako peonovi není dovoleno zapojit žádné další hráče nebo aliance.
Stojí za to si to zahrát pěknou hru.
Hra je velmi návyková, vždy vás udrží aktivní. Celkové rozložení a hratelnost může být trochu ohromující a já se stále snažím plně porozumět aspektům, jako jsou části aspektu hry pro více hráčů. Byl jsem nucen připojit se ke skupině, ale pak jsem měl pocit, že nejsem na dostatečně vysoké úrovni, abych byl opravdu užitečný. Stále se učí a stále baví
Age of Z Origins:Tower Defense Strateške igre zynn
Gh chi jg
I když hry podobného typu okamžitě mažu téhle se ne a ne zbavit;) Hra se postupně a nenápadně mění na p2w a po posledním update kdy na jednu mapu přesunuli hrace ze tri map je hra jen frustraci z toho jak je prostě na jedno mapě příliš hráčů a podmínky mapy se nezměnily, jak hloupý někdo může být, když mu jde o peníze.
Skvělá hra... tak strašně moc věcí na práci! A zombie!! 😊
Proč to pořád musím hrad od začátku ponejake době se hra sama resetuje a úplně od začátku nejde ani žádné načtení hry nic
CAMEL přestal dávat obecné odpovědi. NOVÝ NÁPAD BĚHEM ŠÍLENSTVÍ, KDYŽ ZAÚTOČÍTE NA PRÁZDNÉ MĚSTO, MĚLI BYSTE ZTRATIT BODY. Udělalo by to věci spravedlivější. To je koneckonců vždy vaše odpověď. Snažíme se, aby hra byla vždy spravedlivá. Což vy ne
Hraji tuto hru už rok, její dobrá hra je trochu jako Mobile Strike. Jediným problémem je, jak dlouho trvá upgradování a množství zdrojů, které je k tomu potřeba, a také to, že musíte své věci znovu a znovu budovat kvůli idiotům, kteří nepřestávej na tebe útočit, zatímco se snažíš přestavět, dostal jsem ránu asi 50-60krát, trvá to dlouho, než se někam dostaneš, když neplatíš za hraní. detroitdoggský národ číslo 2
Hra se musí zlepšit. Od hráčů to vyžaduje příliš mnoho času a vidím, že mnoho lidí právě kvůli tomu odchází. Příkladem může být-cestovat čas zabít zombie. Lidé mohli trávit čas během covidu a nyní se věci mění. Můj návrh by byl zjistit tyto plýtvání a zkrátit herní čas potřebný. Tito_dhaka. Národ -208
Přál bych si, aby ukázali hru takovou, jaká je. animace by vás přiměla myslet si, že kts je věžová hra, ale není.
Zábavné a příjemné
Velmi pomalé na vývoj, nudné po dosažení úrovně 22 plus. Hodiny a hodiny a nelze dosáhnout vyšších úrovní bez utrácení peněz $$$ Sbírání minerálů a oceli hru ničí. Odstraňte dny, které trvá neustálé shromažďování. Tato hra je strašná, nemůžeme na ni zaútočit, protože jedním útokem ztrácíme dny náboru armády.
Celkově dobré, nemám rád systém Pay2win, ale myslím, že musí nějak vydělat peníze
zábavná hra, ale na telefonu je obrazovka tak malá, že ji nemohu přečíst a moje prsty pokrývají několik dotykových bodů, takže je velmi obtížné ji hrát... udělejte ji prosím škálovatelnou sevřením..... VELKÝ VELKÝ VELKÝ pet peeve.... jednotlivci s více městy vládnou světu, protože mohou růst rychleji a silnější, protože mají zdroje, které je nestojí nic, než obhospodařování vlastních měst .... zatímco čistí hráči rychle vymírají kvůli nedostatečnému růstu
Takže moje cooldowny zamrznou, dostávám stejné odměny znovu a znovu smh. Proč nemohou být bitvy pvp sekvenční? Moje boosty dojdou, než dokončím 5 kol... Kromě toho se mi to líbí
Ne tak skvělé. Jen pro lidi, kteří chtějí utrácet peníze, a moderátoři her nedělají nic, když se hráči zabývají nelegálními herními aktivitami. Přidání nových informací: vyplatí se to pouze v případě, že máte spoustu peněz nazbyt. Aktualizujte odpověď Aoz: jediný způsob, jak být dostatečně silný na to, abyste vyhrávali události, je krmit velblouda. Nekrmte velblouda!
Jednoduchá hra, dokud se nedostanete na úroveň 7 nebo 8. Jakmile se dostanete do vyšších úrovní, upgradování vašeho města trvá mimořádně dlouho a množství zdrojů, které spotřebovává, je velmi obtížné. Hraní této hry vyžaduje HODNĚ trpělivosti a pokud očekáváte, že budete moci konkurovat silnějším hráčům s neomezenými finančními prostředky, raději plánujte utratit nějaké vážné peníze. Na menší města vždy útočí mnohem větší a silnější hráči. To kazí hru.
Hra je pěkná, ale doba upgradu je příliš dlouhá, takže hráč na tuto hru zapomene začít hrát jinou hru Tato čekací doba změní zájem hráče o tuto hru
Pro mě velmi odlišné, protože jsem zvyklý mít rád PS4. Skvělé na ubíhání času.
Survival on Raft: Multiplayer Симулационни tbc