Post by presipidinep on Feb 19, 2022 20:27:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ AXES.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AXES.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody nieskończone złoto ▞▞▞
▞▞▞ AXES.io 2022 version ▞▞▞
Dlaczego ta gra nie jest wieloosobowa, twórcy mają głupi mózg na świecie. boty po prostu staną się potężne i potężne, dopóki nie będzie można ich pokonać. Dodatkowo, dlaczego oszukujesz ludzi 100+ dolarów tylko za bezużyteczne odrodzenie? Żałosna gra. Wróć z większymi komórkami mózgowymi. Ta gra jest taka sama jak headhunter.io, ale trudniejsza. Przestań robić tę samą kopię swoich gier i przestań być poszukiwaczem złota.
Ta gra jest fajna, ale reklamy pojawiają się za każdym razem, gdy gram online w deathmatch. Jedną z rzeczy, które lubię w tej grze, jest to, że matchmaking jest tutaj bardzo szybki, a serwery są bardzo szybkie.
Dobrze
Gra naprawdę świetna, ale niestety... 4 areny, doszedłem do Golda na 4 arenie już nie ma co robić: można non stop powtarzać tanę arenę.
Na wielkie wielkie oszustwo! Gram jako początkujący i trafiam ludzi z 800hp i ludzie początkują jak pijani SŁABE NIE POLECAM
Rozgrywka jest całkiem fajna. Jednak to boty w 100% z trudnością adaptacyjną, które prawie oszukują. Na przykład był na poziomie 80, a moje pociski latały po całym ekranie. Następny poziom bota miał 8. Mój pasek życia na 25k. Pomyślałem, że zatrzymam się na chwilę, aby zobaczyć, jak wysoki wynik mogę osiągnąć, aż się znudzi. . . . Welp przypadkowy topór nadleciał znikąd i zakończył ten sen. Teraz boty dostosowały się do poziomu i jest to bardzo trudne. Teraz jest po prostu powtarzalny.
Gra jest bardzo fajna z rozgrywką offline i online… Na pewno jedną rzeczą jest posiadanie niestandardowego lobby i możliwość grania ze znajomymi przez lokalny hotspot lub bluetooth… W sumie daję jej 10 gwiazdek.
Ok, więc naprawdę kocham tę grę. Fajnie jest, że nie ma tak wielu reklam lub nieuczciwej przewagi, wszystko jest świetne, ale… za każdym razem, gdy wygrywam lub przegrywam mecz i mam zamiar odebrać nagrodę, wyskakuje reklama nie do obejrzenia i nie ma na to możliwości zostaw to, abym stracił nagrodę... proszę napraw to!!
Gra po Serwis nie interesuje użytkownika tak bardzo jak robi to na początek, niestety gra to bardzo nudzi to użytkownika jest ta gra dla dzieci od 9-10 lat.
Gra chciała mojej opinii, więc oto jest. Osobiście są one sposobem na wiele reklam. Te reklamy, które pojawiają się znikąd, sprawiają, że tracę koncentrację na grze. Innym problemem jest to, że za każdym razem, gdy dołączam do lobby, zwykle dostaję 1 strzał z broni znikąd. Naprawdę nie rozumiem też, dlaczego metoda aktualizacji nie wpływa na nic. To bardzo denerwujące i nie mogę nawet dostać pieniędzy, chyba że nadal oglądam reklamy. Osobiście chcę, żeby gra była bardziej wyrównana.
Podoba mi się ta gra, ale jestem bardzo pro, mój identyfikator to gra, ale tylko gram, a potem moja gra ma reklamę, reklama się nie porusza, reklama się powtarza, reklama nie działa, więc wychodzę z gry i ponownie otwieram grę kiedy ponownie otwieram, sprawdzam. Nie mam nic Ale widzę, że moje wszystkie postacie zniknęły Widzę mój identyfikator, mój identyfikator nie jest. Powrót pls zrób coś dla mojego identyfikatora 😭😭😭
Dałem mu trzy, ponieważ fajnie jest grać i jest fajnie, brakuje mu głębi i pokonałem go w mniej więcej tydzień, a nie legendarną postacią lub zbroją. Myślę, że potrzebuje więcej. Spróbuj dodać nowe poziomy, tryb ciemny, w którym możesz zobaczyć do tej pory przed sobą. Ogranicz umiejętności im trudniejszy poziom idziesz. Mam więcej pomysłów, ale szkoda czasu i wątpliwe, że i tak to przeczytasz.
Dwie gwiazdki za to, że z 5 min grasz i otrzymasz jakieś boty nie do zabicia i na strzał zabijają...
Są glice
Nie wyrażam opinii
To przyzwoita gra, ale nienawidzę zabójców spawnów, powinniście dodać tarczę ludziom, którzy się spawnują.. i to jest powód, dla którego przyznałem ocenę gwiazdkową.. Następnym powodem, dla którego dałem 3 gwiazdki, są reklamy, trochę za dużo dodaje, zmniejsza reklamy, dodaje tarcze wokół nowych ludzi i to jest 5 gwiazdek.
Gra ma dobre sterowanie i fajnie się w nią gra, ale jedna rzecz sprawia, że nienawidzę tej gry. Kiedy zaczynam walkę na poziomie 1, odradza się to wielka walka, a wrogowie rzucają potrójnymi gigantycznymi mieczami, kiedy dopiero zaczynałem. Nie mogę się nawet ruszyć . To wystarczy, aby dać 2 gwiazdki
AXES.io Azione tao
Fajna grya
Kupiłem więc wczoraj grę, bo myślałem, że to fajna rozgrywka. Kiedy zrozumiałem, jak to działa, dostałem dobrą grę, a potem kupiłem broń w 100% złotą. Kiedyś to zrobiłem, zajęło mi tylko kilka gier, aby kupić wszystkie postacie i broń w grze. Poza tym, gdy osiągniesz 120 lvl, bez względu na to, ile masz doładowań życia, masz -1 życia i jeśli zostaniesz trafiony, gdy umrzesz. Dobrze, że kupiłem tę grę z ankietami Google, ponieważ ją skończyłem. Również niebieska gotówka jest bezużyteczna, nie możesz nic kupić.
AXES.io แอ็กชัน zvo
Gorszej gry jeszcze nie widziałem ta gra jest zjebana a reklamy są co każda każda grę i trwają po 30 sekund wiedz nie instalować osobo którą do przeczytała
Bricks breaker Quest Arkády tsz
Zapłaciłem 5 USD za usunięcie reklam, a nadal są reklamy. Dużo reklam. W rzeczywistości do 5 reklam. To ogromny środkowy palec dla ludzi, którzy zapłacili za grę, w którą mogą grać za darmo.
GGGGGGG pierdiczyć Tomka pierdoczonom gre
Mega slaba gra
RAGE po aktualizacji jest prawdziwy. Ta gra była przyjemna do czasu powstania. zespół zaktualizował go do zbyt niebiańskiego stylu gry, aby zarabiać. Gracze nadal mogą się z tym pogodzić, ale nie na długo dzięki idiotycznym błędom RNG, takim jak spike-spawn, hitbox szalonego skoku i najgorsze: wiele szalonych uruchomień za szalone stukanie itp. Napraw te błędy, aby zwiększyć wrażenia klientów wspaniały wraz ze wspaniałym nowym zaktualizowanym systemem.
Ta gra stała się nie do zagrania. Dostawałem tylko zielone przedmioty, więc miałem wszystko na maksa. Mimo to wystarczyłoby tylko 2-3 ciosy, żeby mnie zabić, a wciąż jestem w pierwszej rundzie na BRONZE Arenie. Z czasem i cierpliwością zdobyłem w końcu legendarny miecz i udało mi się go trochę wyrównać. Potem „ludzie”, z którymi byłem sparowany, wszyscy jesteśmy znacznie silniejsi niż wcześniej. Zostałbym zabity od 1-2 ciosów, a moim legendarnym mieczem zabicie kogokolwiek wymagałoby 3-4 ciosów. Chodź człowieku.
AXES.io Veiksmas wff
NAWET NIE CHCE MI SIĘ POBRAĆ JA CIE CZEKAM JUŻ 12H A TO CO CHWILĘ GODINA PUŹNIEJ INSTALUJE PISZE A POTEM NIE UDAŁO SIĘ A POTEM ZNOWU CZEKAM 1GODZINE I ZNOWU TO SAMO☹️😓
Sasasin jest lepszych od początku istnienia Boga nie tylko wśród nas w życiu i pracy jest w pełni
Aktualizacja: odpowiedzieli na tę recenzję tylko na pokaz. Nie zrobili nic, aby faktycznie rozwiązać ten problem. Od jakiegoś czasu wysłałem kilka e-maili z prośbą o pomoc lub co powiedzieli, że zrobią w tej odpowiedzi i nic nie otrzymałem. Kupiłem pakiet startowy i zmodernizowałem swój telefon, aby nie mieć już opcji. Płatne, aby pozbyć się reklam i nic nie zostało przywrócone. Wysłałem im o tym e-mailem i bez słowa. OKROPNY!
Świetnie się bawię grając w tę grę Wszystkie bronie i umiejętności są bardzo wyważone i są bardzo fajne Polecam tę grę ludziom, którzy kochają przemoc Miłość od Alexa Flower
Osobiście nie lubię gier .io. To pierwsza gra, w którą gram codziennie! Czasem czuję się jak boty, kiedy dostrajam się do trybu wieloosobowego, mam nadzieję, że to nieprawda. Na pewno warto zagrać.
ta gra była fajna, gdy się zaczęła, ale pogorszyła się, w aktualizacji dodałeś ligi i tak trudno było zabić. po roku wróciłem i teraz nie mogłem nic pokonać, ponieważ każdy ma ponad 1000 zdrowia. Zawsze jestem spawnowany zabijany bez ruchu, a kiedy zaczynam, nie lubię nikogo krzywdzić. Podobała mi się ta gra, zanim dodałeś ligi, teraz jestem odradzany zabity i prawie nic nie mogę zrobić. Przynajmniej dodaj tryby, takie jak deathmatch lub tryby drużynowe.
Słyszałem, że wiele osób mówiło o botach, ale jestem dobry w grze i mam dużo zabójstw. Nie oznacza to, że boty są po prostu dobre w grze, a broń może mieć takie profity, jak dwie bronie lub prędkość broni. Dla mnie boty są zbyt łatwe. Gracze, którzy oceniają jedną gwiazdkę mówiącą o botach i innych rzeczach, są po prostu źli w grze. Lubię tę grę i uważam, że jest świetna, tak dalej. Dziękuję za przeczytanie mojego komentarza.🧐
Fajna gra polecam a jak macie reklamy to poprostu wyłączcie internet w telefonie to tyle pozdro EDYCJA: teraz mam max lvl i do tej pory mi się nie znudziła alee.... Jest 1 problem ponieważ na Wysiłku lvl przeciwnicy zjmują nas na 1 hita co jest dziękujesz tyle dzięki za przeczytanie
To jest taka dobra gra Jak to mam, widziałem mnóstwo reklam i powiedziałem sobie „eh, fałszywa reklama”, dopóki mój przyjaciel nie powiedział: „hej pobierz axis.oi” i tak zrobiłem. pokonałem, ale nie mogę przejść do trzeciego etapu Ta gra oferuje łatwe sposoby na zarabianie pieniędzy w grze dzięki prostym misjom i doświadczeniu Ta gra jest jak dotąd najlepszą grą .oi! To świetny zabójca czasu i łatwe do opanowania. Aktualizacje wciąż się dzieją, więc kiedy się nudzę, aktualizuje się o wiele więcej! Tak trzymaj!!
Po opłaceniu nagrody i bez reklam skończyłem grę w 4 godziny (ostatnie słowo Złotej Ligi). Na początku myślałem, że gram przeciwko prawdziwym graczom, ale szybko zdałem sobie sprawę, że od samego początku WSZYSCY byli botami z potężnymi przedmiotami i bohaterami. Opis tej gry nie jest prawdziwy, udają, że używają prawdziwych graczy, dodając dziwne nazwy, ale żaden z nich nie jest. Gdy zdasz sobie sprawę, że są botami, łatwo je pokonać, nawet jeśli mają potrójne życie i obrażenia.
To była dobra gra, ale z nową aktualizacją jest teraz śmieciem, aby wygrać grę i nie możesz zdjąć rzeczy ze swojej postaci bez zastąpienia jej, tak jak pierścień z trucizną nadaje ci nowy styl i nie podoba mi się to i nie wiedziałem o tym miał umiejętności i założył go wtedy, aby dowiedzieć się, że nowy styl był spowodowany pierścieniem. Próbowałem go zdjąć i nie chciał się odczepić, a puste gniazdo na pierścień otrzymało ten sam pierścień, ponieważ się zepsuł, a teraz mam dwa stare gra byłaby 5 gwiazdką i dobrą recenzją Teraz TRASH!!