Post by presipidinep on Feb 19, 2022 20:17:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ City Pilot Flight: Plane Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ City Pilot Flight: Plane Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod palju ressurssi ▞▞▞
▞▞▞ City Pilot Flight: Plane Games 2022 version ▞▞▞
City Pilot Flight: Plane Games 模擬 wgtx
Kas keegi oskab öelda, kuidas maanduda? Mul oli palju katseid, kuid olen ikka veel ummikus
siiani väga vinge, ma ei avalda muljet ka lihtsatest juhtnuppudest ja ma olen purjus. LOL mängime loodetavasti see toob kaasa selle veelgi parema mängu, mida ma pole veel leidnud, lootes, et annan sellele 3 ehk viis tärni hiljem mängimist jätkates peaks seda päriselt proovima
See on hea. Aga ma annan neli tärni, sest see mäng on minu aja raiskamine ja seetõttu naudin seda.
Citi flight ariplane pilotri uus mängulennuki mäng See on minu jaoks väga hea mäng. Tavaliselt meeldivad mulle lennukimängud nii väga. Tegelikult on see imeline mäng. Mulle meeldis. Tänan teid väga selle mängu loomise eest. Ma tõesti nautisin seda väga. See oli ka huvitav ja lõbus.5*
Mängus ei saanud lennata, välja arvatud läbi finišijoone lendamine.
Kontroll on nii halb
RTS Siege Up! - Medieval War სტრატეგია aflx
See rakendus on hämmastav
Parim, kuid töötage juhtnuppude kallal
Selles rumalas mängus ei saa te kaotada. Ainus, millest nad hoolivad, on reklaame näidata. Vihkan seda
oleks tore, kui teil oleks palju rohkem tasemeid ja tasuta rändlust ja palju rohkem lennukeid..... PALJU REKLAAMIDE DESinstallimine👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼
Hävituslennukite simulaator on suurepärane mäng. Ma annan sellele 4 pilku, see on täis naudingut. mulle väga meeldib.$$
Lennukimäng on huvitav ja fantastiline mäng. Ma ei leidnud selle mänguga probleeme. ❤ Siin on palju nalja ja meelelahutust. Täname arendajat selle hämmastava mängu eest
Tore, aga fakt on see, et seda juhtelementi tuleb täiustada
Halb kontroll selle koha remondiga ❤❤
Linnalennuki piloodid on huvitav ja väga geniaalne mäng, selle graafika on väga ainulaadne... Üks parimaid lennukimängude simulaatoreid, mis playe poes saadaval on, selles mängus professionaalne piloot ja lennata kõrgemalt läbi lennukimängu... See on uusim lennusimulaator võrguühenduseta mängus, meie lennusimulaatoriga interaktiivsemaks muudetud mängud.
Mäng on hea, kuid sellel on 30 taset ainult lihtsas režiimis ja 25 taset ainult raskes režiimis. Seda tuleks suurendada.
City Pilot Flight: Plane Games ব্যাজ sscj
Mäng on sujuv ja väga hea.
Mäng on tore, kuid tasemed lõppevad kiiresti ja tase, kus ma pean maanduma, on igav 🙄, sest see maandub🛬 kiiresti nii⭐⭐
Lennukimängud on väga konkurentsivõimelised ja väga meelelahutuslikud, armastavad tõesti selle mängu funktsioone ja taustapilte ning soovitan seda kõigile
See mäng on nii igav.. Funktsioonid ei ühti isegi mänguga, see rikkus mu päeva 🤦🏾♂️
##See on tõesti hämmastav mäng. Naudin seda väga, sest see on väga huvitav ja lõbustab mind väga. Ma pole kunagi näinud ühtegi sellist mängu. Selle graafika on liiga hämmastav ja hea välimusega.
Mulle meeldib lendava reaalsuse jaoks kallutatav tegevus. Endiselt 4 tärni pärast tasuta lendamise võimalust pärast lennu põhitõdede mõistmist. Enne kampaaniatesse kaasamist või edasist uuendamist täiustatud lennukite kasutamiseks.
See on väga igav mäng, kuid see pole liiga kohutav, ma arvan, et sellel ei tohiks olla tasemeid ja lennuki kiirus on väga väike nagu kilpkonnal
Seetõttu ei mängi ma Androidiga mänge. Proovis seda. Reklaamid on üle jõu käivad!! Mäng jookseb kokku 3. tasemel.
Sellel on sujuvad ucak-simulaatori juhtnupud ja realistlik graafika.
Käivitasin simulaatori režiimi ja olin natuke kurb, arvasin, et simulaatorirežiimis saate teha kõike, mida soovite, kuid ei, kuid see on ikkagi hämmastav mäng
Mäng on hea ja lõbus💯💯 kuni ma mängin seda 20. tasemele ja teist taset ei mängi 😒😒
हवाई पायलट - हवाई जहाज खेल असल की नकल वाले गेम ndrg
Ma ei taha isegi 1 tärni anda. Kuid laadisin selle alla, et seda kogeda. See on üks halvimaid mänge, mida ma kunagi mänginud olen. Ärge minge piltidele. See on lihtsalt võidusõidumäng.
Lihtne navigeerida kõigi aegade kõige lihtsamas mängus. Proovige seda ja see hakkab teile meeldima
Kõik asjad op Aitäh 😊 Mulle meeldis see mäng Juhtnupud on lihtsad Väga kena Suurepärane
Reklaamib mängu võtmist, telefoni külmutamist.
Ma armastan seda mängu, kuid kui ma kavatsen maanduda, põrkab lennuk ja kui see on suurepärane laadimine, läheb see lihtsalt vette ja kui seal on kivi, löön seda, nii et palun parandage see
See mäng on tore, kuid see on mõeldud väikestele lastele, palun vahetage juhiiste💺, siis on mäng🎮 väga tore